Uitvaren – Set Sail 2021

Voor het mooie project UITVAREN – SET SAIL (www.setsail.be) van de Universiteit Antwerpen hebben wij deze nieuwe 20’ container, geschilderd en bestickerd, mogen aanleveren.

Van harte proficiat aan alle afgestudeerden van schooljaar 2020-2021! Zij varen uit, de blik vooruit, een mooie toekomst tegemoet.

#uantwerpen #uitvaren2021 #setsail #cetemcontainers #modification #containers #project

Met hout beklede 20 DV

Een tweedehandse 20′ DV container bekleed met hout en in zwart bijgeschilderd. Kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden.

Mobiel data center

2 nieuwe zeecontainers geschilderd in RAL 9010 (wit) na het plaatsen van isolatie sandwichpanelen, openingen voorzien van luiken, dakleggers, zijposten en een opening in het dak. Een ombouwproject van 40 FT High Cube containers voor inrichting van een mobiel data center.

Drop-Off-Box (DOB) container

Vermijd files en streef naar efficiëntie in het ophalen of afleveren van bestellingen buiten de kantooruren. Met de DOB container hebt u 24/7 toegang tot uw bestellingen of leveringen.
De Drop-Off-Box container wordt volledig op uw maat gemaakt. (meer…)

Draaihek of tourniquet container

Nieuwe 20′ dry van container, in samenwerking met Cornelis Fencing, omgebouwd tot een draaihek of tourniquet container voor gebruik op festivals of andere evenementen.

Eyecatcher met sales container

3 tweedehandse 40’ dry van containers en een tweedehandse 40’ high cube container werden overspoten in zwart en gestapeld als eyecatcher voor het nieuw woonproject Komet te Mechelen. Naar een ontwerp van en in samenwerking met Revive, (meer…)

Strandbar

5 nieuwe 20′ dry van containers omgebouwd naar een zomerse strandbar met bar, keuken, EHBO-post en berging.

Trendy verkoopkantoor

Nieuwe 20′ high cube container omgebouwd tot een tijdelijk en trendy kantoor, met als functie een verkoopcontainer op nieuwe verkavelingen. Naar een ontwerp van en in samenwerking met Koramic Real Estate.

Milieu container

Een 20′ open side omgebouwd tot een milieu container met hangende rekken voor kleinere vaten en een gegalvaniseerde roostervloer met lekbak voor het opvangen van olie, verf of andere vloeibare stoffen.

Tentoonstellingscontainer

Tweedehands 40′ dry van voorzien van openingen en geschilderd in de gewenste kleuren. Naar een ontwerp van en in samenwerking met 3CS voor de tentoonstelling ‘Operatie Noordzee 1944-’45’ te Zeebrugge.