Containerslot

Containerslot 2
containerslot

Met deze speciale beugel sluit u de container veilig af. Bevestiging aan de locking bars van beide deuren zorgt ervoor dat dit slot een zeer hoge beveiliging biedt. Door het Abloy hangslot zit de inhoud van uw container letterlijk goed achter slot en grendel.
Wij bieden deze sloten nieuw en tweedehands aan. Standaard worden ze geleverd met 2 sleutels. Extra sleutels kunnen steeds worden bijbesteld.

Ook hangsloten zonder beugel kunnen wij aanbieden.

Inrijplaat

Oprijplaat 2
oprijplaat

Met deze inrijplaat krijgt u gemakkelijke toegang tot de container, zodat het laden en lossen met een transpallet geen problemen meer geeft en veiliger kan verlopen.
Afmeting: 153cm x 77cm
Wanneer u twee van deze inrijplaten naast mekaar legt, kan ook een vorkheftruck gemakkelijk in en uit de container manoeuvreren.

Twistlock

Twistlock-T-1
Twistlock-T-2L

Een twistlock is een speciale dubbele pin waarmee op elkaar gestapelde containers worden vastgemaakt. De pinnen hebben een ovale kegelvorm en passen precies in de ovale openingen in de corner posts van een container. Door de pin over een hoek van negentig graden te draaien, zitten ze vast.

Bridgefitting

Bridge-fitting-CL-1-50

Een bridgefitting is een schroefmechanisme waarmee naast elkaar geplaatste containers aan elkaar worden gekoppeld. De uiteinden van de bridgefittings passen precies in de ovale openingen in de corner posts van een container. Door de centrale bout aan te draaien zet u de bridgefitting vast.