Wanneer u bij ons een container aankoopt, kunnen we ook de levering voor u regelen. Dit is mogelijk met een standaard containerchassis of met een kraanwagen.

 

Wanneer u op de plaats van levering de mogelijkheid heeft om de container van het chassis te halen, gebruiken we voor het transport een standaard containerchassis. Hiermee kunnen we per rit 1 x 40’ container of 2 x 20’ containers vervoeren.

 

Heeft u die mogelijkheid echter niet, dan kunnen we de levering voorzien met een kraanwagen. Deze vrachtwagen kan de container naast het chassis afzetten. Ook hiermee kunnen we 1 x 40′ container of 2 x 20′ containers leveren.

 

Bij aankoop van meerdere containers kunnen we met 1 kraanwagen rijden (met 1 x 40′ container of 2 x 20′ containers) en vullen we aan met het benodigde aantal gewone chassis. De kraanwagen zal dan ter plaatse de overige containers ook afzetten.

 

LET OP:

Niet alle terreinen zijn toegankelijk voor vrachtwagens.

  • Zo staat bijvoorbeeld een kraanwagen in een weide niet voldoende stabiel om een container af te zetten.
  • Een grotere vrachtwagen (vooral kraanwagen) kan ook niet overal zomaar terecht omwille van zijn afmetingen en draaicirkel. Is de plaats van levering eerder beperkt in ruimte, kan u dit best even op voorhand melden. Hoe beter we de situatie kunnen inschatten, hoe meer kans op een vlotte levering.

Wij kunnen sinds kort ook geladen containers op- en afzetten.

Gelieve er wel rekening mee te houden dat hierbij de vrachtwagen vlak naast de container dient te worden gezet.

 

Wij bieden de levering, verplaatsing en ophaling aan als extra dienstverlening naar onze klanten toe.

Containers zelf afhalen kan eventueel per vrachtwagen of lichter.

Voor verschepingen kan u helaas niet bij ons terecht.